Doi elevi de 17 și 18 ani au ajuns la spital cu traumatisme cranio-cerebrale, după un accident produs în pădure, pe raza Ocolului Silvic Pipirig. Incidentul a avut loc vineri, în jurul orei 9:00.

Din primele informații, un șofer de camion împreună cu doi elevi s-au deplasat pe un drum forestier să încarce niște lemne de foc ale unui lucrător de la Silvic. În momentul în care au început să încarce lemnele, la un moment dat, un buștean s-a arcuit și au sărit bucăți de lemn, lovindu-i pe cei doi în zona capului.

Potrivit Serviciului de Ambulanță Județean Neamț, tânărul de 18 ani a fost transportat de un echipaj cu asistent medical la CPU al Spitalului Orășenesc Târgu-Neamț, cu diagnosticul: traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței. De la Târgu-Neamț, pacientul a fost direcţionat la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț și, ulterior, la Spitalul N. Oblu din Iași.

Cel de-al doilea tânăr, în vârstă de 17 ani, a fost transportat de un echipaj cu asistent medical la CPU al Spitalului Orășenesc Târgu-Neamț, cu diagnosticul: traumatism cranio-cerebral cu pierderea cunoștinței și amnezie. De la Târgu-Neamț, pacientul a fost direcţionat la Spitalul Județean de Urgență din Piatra-Neamț

Conform ITM Neamț, competența de cercetare a acestui caz revine Direcției Silvice.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentBărbat dispărut, căutat de polițiști (FOTO)
Articolul următorIncendiu la o locuință din Agapia (FOTO)