La data de 26 septembrie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliției Rurală Săvinești au fost sesizaţi cu privire la faptul că,  în cursul aceleași zile, în jurul orei 8.30, numitul CIOBOTARU IOAN, de 64 de ani,din Dumbrava Roșie, a plecat în mod voluntar de la domiciliu, cu intenția de a culege ciuperci în pădurea din satul Cut și nu a mai revenit până în prezent.

Imediat după sesizare, polițiștii s-au mobilizat, fiind constituite echipe operative, în care au fost angrenați jandarmi, pompieri și voluntari, care au demarat de urgență căutările.

Semnalmente : înălţime – 1.78 metri, greutate –75 de kilograme, păr grizonat, tuns scurt, ochi căprui.

Nu se cunosc detalii cu privire la vestimentația acestuia de la momentul dispariției.

Au fost efectuate verificări pe raza localității Dumbrava Roșie, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentHoț prins în fapt, în boxa unui bloc din Piatra Neamț!
Articolul următorCulisele Statului Paralel | Dorin Iacob: Sunt aproape convins că Ludovic Orban s-a referit la șeful SPP Lucian Pahonțu