Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Săvinești continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitei NISTOR NICOLETA-BIANCA, de 15 ani, dispărută la data de 13 iunie 2022.

La data de 13 iunie a.c., în jurul orei 15.30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați de către o femeie, de 33 de ani, din Mărgineni, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orei 02.00, fiica sa Nistor Nicoleta-Bianca, în vârstă de 15 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălțime – 1.65 metri, păr șaten, lung, ochi căprui.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care minora le purta la momentul dispariției.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza comunei Mărgineni și a localităților limitrofe, precum și în locurile cunoscute ca fiind frecventate de aceasta, în continuare fiind desfășurate activități specifice în vederea depistării minorei în cauză.

Orice persoană care poate oferi informații ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedent36 de fapte contravenționale și penale constatate de jandarmii nemțeni în minivacanța de Rusalii
Articolul următorTâlhărit pe o stradă din Târgu Neamț