Sâmbătă 8 iunie, între orele 11:00 18:00, pe platoul Curţii Domneşti din Piatra-Neamţ va avea loc o nouă ediție a Târgului de adopții pentru câinii fară stăpân, o ocazie bună pentru cei care își doresc un animal de companie să ofere o familie unui cățel din adăpostul public al orașului, administrat de societatea Salubritas.

”Sâmbătă, 8 iunie, între orele 11-18, pe Platoul Curții Domnești din Piatra Neamț vă invităm să cunoașteți câțiva dintre cățeii pe care îi avem în grijă.

Chiar dacă nu puteți să vă măriți familia cu un membru patruped acum, puteți să vă informați despre procesul de adopție, să primiți informații folositoare de la medici veterinari privind îngrijirea animalelor de companie, să oferiți o mângâiere câinilor nimănui, iar copiii pot învăța despre limbajul non-verbal al câinilor”, este invitația lansată de Cristian Sauciuc, director SC Salubritas SA.

În ziua târgului, persoanele interesate să adopte un câine vor depune o cerere pentru adopție, urmând ca pe parcursul următoarei săptămâni să fie pregătiți pentru adopție: câinii adoptați vor fi vaccinați antirabic, sterilizați, microcipați și se va repeta deparazitarea dacă este cazul.

La această ediție S.C. Salubritas S.A. a invitat organizațiile de protecția animalelor din Piatra Neamț și vă puteți familiariza cu activitatea acestora. Alături de noi vor fi Ham Piatra Neamț, Comunitatea Iubitorilor de Animale din Neamț, Asociația Prieten Credincios, MB Pet Transport, Tactic Vets și Maia Outdoor.

Articolul precedentTânărul din Roman dat dispărut, găsit înecat în râul Moldova
Articolul următorTânăr reținut după un scandal pe terasa unui local Petricani