ANSVSA aduce la atenția consumatorilor rechemarea produsului Regal Sos Maioneză 420 g.

rechemare maioneza

În cele ce urmează este redat comunicatul oficial:

„Motivul rechemării de pe piață a lotului de mai sus este legat de prezența oxidului de etilenă într-unul din ingredientele (guma xantan) utilizate la fabricarea acestui produs.

Producătorul consideră că nu există nici un risc pentru sănătatea consumatorilor, dar din respect pentru aceștia, a decis rechemarea acestui lot de produs pentru a elimina orice fel de suspiciune. Celelalte loturi ale acestui produs pot fi consumate fără probleme.

Persoanele care au achiziționat aceste produse și doresc rambursarea acestora au posibilitatea să le returneze la magazinul de unde le-au cumpărat și pe baza bonului fiscal până la data de 15.11.2021.

Pentru sănătatea și siguranța consumatorilor noștri vom continua să monitorizăm situația, vom analiza produsul de mai sus la un laborator acreditat și îi vom informa în mod corespunzător.”

Din grijă față de consumatori, se recomandă clienților care au achiziționat produsele având loturile mentionate mai sus sa NU le consume, ci să le returneze în oricare magazin Selgros Cash & Carry SRL, METRO CASH & CARRY ROMANIA  SRL, JUHANIO și CORA.

Sursa: A.N.S.V.S.A.

Articolul precedentFlorin Cîțu, gata să fie din nou premier. Condiția pusă USR pentru refacerea coaliției
Articolul următorMai multe loturi de rodii comercializate la KAUFLAND, retrase din cauza valorilor mari de PESTICIDE