CSM Ceahlăul Piatra Neamț va evolua în prima rundă intermediară din 2019 pe ternul celor de la CSM Râmnicu Sărat. Partida va fi miercuri, 10 aprilie 2019, de la ora 17:00, pe Stadionul Olimpia din localitatea buzoiană.

Gazdele au avantajul că în runda precedentă nu au jucat și jucătorii de la Râmnicu Sărat pot fi mai proaspeți din punct de vedere fizic prin comparație cu cei ai Ceahlăului. Elevii lui Gabriel Rădulescu și Florin Anton au avut și sâmbătă meci, cu Sănătatea Darabani (3-0), în timp ce buzoienii au stat din cauza retragerii din competiție a celor de la CSM Roman. Totuși galben negrii au de partea lor forma bună care a dus la trei victorii consecutive, toate la diferențe de minimum două goluri.

„Avem încredere în forțele noastre și vom intra pe teren la Râmnicu Sărat pentru a câștiga“, a declarat Alexandru Barna, căpitanul CSM Ceahlăul.

După acest meci, CSM Ceahlăul joacă iar în deplasare, sâmbătă la Gloria Buzău, iar pe 20 aprilie va fi partida de acasă cu Bucovina Rădăuți.

Articolul precedentModificări în trafic: noi străzi cu sens unic în Roman
Articolul următorEugen Țapu Nazare: ”După trei luni, efectele Ordonanței Lăcomiei aruncă România în instabilitate economică și sărăcie”