Pompierii nemțeni au intervenit în ultimele zile pentru salvarea unor animale. Astfel, duminică, 16.06.2019, în jurul orei 15:55, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre faptul că un cal a căzut într-un beci în comuna Trifești.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, cu o autospecială de intervenție.

Salvatorii au intervenit pentru scoaterea animalului, din beci, cu mijloacele din dotare.

Misiune degajare vițel căzut într-o groapă în comuna Pipirig, sat Pluton

Luni, 17.06.2019, în jurul orei 18:21, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre faptul că un vițel a căzut într-o groapă în comuna Pipirig, sat Pluton.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii militari din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, cu o autospecială de intervenție, fiind sprijiniți și de membrii SVSU Pipirig cu autospeciala din dotare.

Forțele au intervenit pentru scoaterea animalului, din groapă, cu mijloacele din dotare, informează ISU Neamț.

SURSĂFoto cu caracter ilustrativ
Articolul precedentDinamită din Al Doilea Război Mondial, păzită de jandarmi în Ștefan cel Mare-Hanul de la Șerbești (FOTO)
Articolul următorStradă distrusă de explozia unei conducte de canalizare (FOTO)