Aplauze pentru Draga Olteanu Matei, în Consiliul Local Piatra-Neamț. Născută la Bucureşti pe 24 octombrie, Draga Olteanu Matei, una dintre cele mai apreciate actriţe de comedie din România împlinește astăzi 85 de ani.

Deși nu a putut fi prezentă în plenul Consiliului Local, din cauza programului încărcat, Draga Olteanu Matei a primit o diplomă de excelență pentru întreaga activitate artistică.

“ Astăzi este ziua de naștere a actriței Draga Olteanu Matei. Împlinește 85 de ani și, din păcate, nu poate fi prezentă în sală din cauza programului foarte încărcat. Eu m-am întâlnit mai devreme cu dumneaei și, pe lângă tradiționalul buchet de flori, i-am oferit din partea Consiliului Local Piatra neamț și a Primăriei Piatra Neamț, o diplomă de recunoștință și excelență pentru întreaga sa activitate. La mulți ani Draga Olteanu Matei!”, a declarat Dragoș Chitic, primarul municipiului Piatra-Neamț.

Draga Olteanu Matei a devenit oficial pietreancă la începutul lunii septembrie 2007, când a obţinut buletin de Piatra Neamţ. La 25 octombrie 2007, i-a fost acordat titlul de Cetăţean de onoare al municipiului Piatra-Neamţ.

 

 

 

Articolul precedentJudețul Neamț, sub avertizare de Cod galben
Articolul următorUSR Neamț, dezbatere cu candidații partidului la europarlamentare