Un bărbat de 54 de ani, din Piatra Neamț va petrece următorii 2 ani şi 10 luni după gratii, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

”În fapt, în noaptea de 15/16.11.2017 bărbatul a pătruns fără drept, în curtea unui depozit din Piatra Neamţ, de unde a sustras mai multe produse alimentare pe care le-a transportat cu o autoutilitară, deși nu poseda permis de conducere, creând un prejudiciu de aproximativ 1 840 lei”, informează IPJ Neamț.

Luni, 17 septembrie , poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, din cadrul I.P.J. Neamţ au depistat în Piaţa Centrală, din Piatra Neamţ  l-au depistat pe bărbatul de 54 de ani pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani şi 10 luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Compartimentului Urmăriri – I.P.J. Neamţ, care l-au condus şi încarcerat la Penitenciarul Bacău.

Articolul precedentUn bărbat a ajuns la spital după ce a fost atacat de urs
Articolul următorPrefectura susține că n-au mai fost cozi infernale la Pașapoarte