Cei doi bărbați prinși la furat din buzunare în Piața Centrală din Piatra-Neamț au fost prezentaţi de poliţişti Judecătoriei Piatra Neamţ care a dispus arestarea preventivă a bărbatul de 41 de ani, iar faţă de cel de 49 de ani s-a dispus un termen pentru judecarea propunerii de înlocuire a controlului judiciar cu arestare preventivă.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 16 ianuarie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au identificat şi reţinut doi bărbaţi de 41 şi 49 de ani, faţă de care au dispus reţinerea pentru 24 ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Anchetatorii au stabilit că la data de 13.12.2018, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 59 de ani, din Dumbrava Roşie,  despre faptul că în timp ce se afla în Piaţa Centrală din municipiul Piatra Neamţ a fost abordat de doi necunoscuţi care, profitând de neatenţia sa, i-ar fi sustras din buzunar suma de 100 de lei.

Aceştia, în vârstă de 41 şi 49 de ani, ambii din Piatra Neamţ, au mai fost condamnaţi anterior pentru comiterea aceluiaşi gen de fapte, respectiv furt din buzunare.

De asemenea, poliţiştii au stabilit că la data comiterii faptei, cei doi erau cercetaţi într-un alt dosar penal, sub aspectul comiterii mai multor fapte de furt din buzunare.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentPrimăria Făurei, amendată pentru discriminare
Articolul următorTraficanți de droguri, care vindeau și în Piatra-Neamț, reținuți de DIICOT