La data de 28 iunie, față de un tânăr de 21 de ani, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Neamț, în urma unei sesizări primite la data de 27 iunie, în jurul orei 15.00, privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, polițiștii Secţiei de Poliţie Rurală Gircina au demarat toate verificările în vederea depistării persoanei bănuite de comiterea faptei.

La scurt timp, în jurul orei 15.30, polițiștii au identficat un tânăr, de 21 de ani, din Alexandru cel Bun, pe care l-au condus la sediul poliției în vederea continuării cercetărilor.

Acesta este cercetat pentru faptul că, la data de 26 iunie, prin exercitarea de acte de violență, ar fi sustras unui minor în vârstă de 12 ani, din localitatea Alexandru cel Bun, telefonul mobil.

Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate.

Fiindu-i probată activitatea infracțională, tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentUn șofer beat a intrat cu mașina în stâlp (FOTO-VIDEO)
Articolul următorMiting la Piatra-Neamț pe tema „Cheile Bicazului” (FOTO)