Antrenorul de arte martiale din Timisoara, Dan Ioan Parvan, suspectat ca a violat doua fetite in varsta de noua si zece ani, a fost arestat preventiv, in Timisoara, miercuri, 19 septembrie 2012. ADRIAN PICLISAN / MEDIAFAX FOTO

Un bărbat de 49 de ani, din Borlești a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la viol. Victima este o tânără de 27 de ani.

Conform IPJ Neamț, la data de 12 noiembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov, în urma activităților specifice desfășurate, au identificat și reținut un bărbat, de 49 de ani, din Borlești, bănuit de comiterea infracțiunii de tentativă la viol.

Incidentul a avut loc la data de 10 noiembrie, când polițiștii au fost sesizați de către o tânără de 27 de ani, din Piatra Șoimului.

Din primele cercetări, în timp ce tânăra se afla în localitatea Borlești, un localnic s-a oferit să o conducă la o societate comercială cu autoturismul acestuia.

Bărbatul și-a continuat deplasarea, oprind în extravilanului orașului Roznov, unde, prin acte de violență, ar fi încercat să o constrângă să întrețină relații sexuale, împotriva voinței acesteia.

La scurt timp, întrucât fata a continuat să opună rezistență, bărbatul a părăsit locul faptei.

În urma probării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, acesta urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunerea de arestare preventivă.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentCăutați în Olanda, reținuți la vamă
Articolul următorVulpițele Galbene, locul cinci în clasament