Un bărbat din Bodești a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, fiind bănuit că ar fi încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată și ar fi pus intenționat incendiul de astăzi.

La data de 2 decembrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Gîrcina au fost sesizați de către o tânără de 22 de ani, cu privire la faptul că la locuința sa a izbucnit un incendiu.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în ziua de 2 decembrie, un bărbat de 50 de ani, ar fi pătruns în imobil, în mod repetat, amenințând cu incendierea locuinței, încălcând astfel măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis de Judecătoria Piatra Neamț, la data de 12 octombrie 2020, prin care s-a dispus evacuarea acestuia din locuință și păstrarea unei distanțe minime de 100 de metri față de soția acestuia, de 48 de ani și față de fiica sa, de 12 ani.

Acesta ar fi inițiat foc în zona unei magazii, anexă a locuinței, extinzându-se și asupra locuinței.

La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje din cadru I.S.U. Neamț care au procedat la stingerea incendiului.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și distrugere.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț, urmând ca, în cursul zilei de mâine, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Reamintim că astăzi, în jurul orei 15:45, pompierii nemțeni au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la o locuință din satul Oșlobeni, comuna Bodești. Vezi articolul AICI

 

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentCinci bărbați au violat în repetate rânduri o fetiță! Are doar 10 ani!
Articolul următorCHECK-IN. Hoții intră peste tine în casă. Ce e de făcut?