La data de 28 ianuarie, în urma probatoriului administrat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, bărbatul prins cu este 3100 de pachete de ţigaretea fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Reamintim că în noaptea de 27-28 ianuarie, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Gârcina au acţionat pentru prevenirea şi combaterea faptelor de contrabandă, iar în jurul orei 02.00,  pe raza DJ 156 A, în localitatea Dobreni, au oprit în trafic un autoturism condus de către un bărbat de 37 de ani, domiciliat în Piatra Neamţ.

În urma controlului efectuat, în portbagajul autovehiculului au fost găsite peste 3100 de pachete de ţigarete, de provenienţă Republica Moldova, ce nu aveau aplicate timbre fiscale, conducătorul auto declarând că ar fi găsit ţigaretele pe partea carosabilă.

Poliţiştii au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigarete şi au indisponibilizat autoturismul folosit la transportul acestora.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentCâți străini locuiesc în Neamț și câți au fost depistați în situații ilegale în 2018
Articolul următorDouă fetițe, la spital cu arsuri grave