”Mulțumesc, Piatra Neamț! Ai fost o gazdă absolut încântătoare! Vă mulțumesc celor care ați umplut până la refuz Sala Polivalentă, care ați creat o atmosferă uluitoare! Vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut din fața televizoarelor! Mândru să fiu român!”, este mesajul  postat de sportiv pe pagina sa de Facebook.

Cu toate că în organizarea evenimentului au fost puse câteva piedici, iar Cătălin Moroșanu  și-a declarat dezamăgirea față de cei care nu și-au dorit organizarea galei la Piatra-Neamț, vezi articolul AICI și AICI , Dynamite Fighting Show (Bătălia Moldovei) s-a bucurat de un real succes, dovadă cei peste 3 500 de spectatori prezenți în sală.

Evenimentul de vineri seară s-a desfășurat cu casa închisă, ultimele bilete disponibile epuizându-se în cursul zilei de joi, cu 24 de ore înainte de primul gong.

Cătălin Moroșanu, KO în prima rundă 

Cătălin Moroșanu, supranumit și „Moartea din Carpați” a reușit o victorie ușoară prin KO tehnic în fața turcului Mehmet Ozer care a abandonat lupta în prima repriză, după ce a fost numărat de mai multe ori.

Și Andrei Stoica, unul dintre cel mai bine cotați luptători români ai momentului, a câștigat la decizie un alt meci de mare interes, în fața albanezului Sazan Memedi.

O altă luptă așteptată cu interes a fost cea a lui Bogdan ”Ciobanul” Năstase care s-a impus prin KO Tehnic cubanezului Freddy ”El Gigante” Rankin, un luptător de două ori mai greu decât român. Titlul Dynamite i-a revenit lui Sebastian Cozmâncă, care l-a făcut KO pe Valentin Bordianu.

Gala Moroșanu, promovare pentru județul Neamț

”Dynamite Fighting Show – 19 octombrie 2018, Sala Polivalenta din Piatra-Neamț. Un eveniment desfășurat cu casa închisă, vizionat de peste 3000 de spectatori în sala (o parte dintre ei veniți din afara țării) și milioane de telespectatori și vizitatori online. Marele câștigător: Orașul Piatra Neamț ! Mulțumim Cătălin Moroșanu !”, a fost mesajul primarului municipiului Piatra-Neamț, Dragoș Chitic.

”Sunt mulțumit că am putut contribui la organizarea și reușita galei Dynamite Fighting Show  de la Piatra-Neamț! Sunt bucuros că am văzut Sala Polivalentă de la Piatra-Neamț plină de oameni încântați, că hotelurile și pensiunile din Neamț au fost ocupate la maximum iar orașul era animat! Felicitări Cătălin Moroșanu pentru titlul obținut și mulțumim că ai ales județul nostru pentru a-ți saluta fanii din Moldova în gala ta de retragere! Vă asigur că gala de aseară este doar unul dintre primele evenimente de amploare pe care județul nostru le găzduiește!”, a fost mesajul președintelui CJ Neamț, Ionel Arsene.

Articolul precedent”Bătrânele doamne” au staționat pe platoul Curții Domnești
Articolul următorBani de la primărie pentru cei care nu mai beneficiază de sistem de încălzire centralizat