Poliţia municipiului Piatra-Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui bărbat de aproximativ 30-40 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. Acesta a fost surprins de camerele video amplasate într-o stație de alimentare cu carburanți din Piatra Neamţ.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 12.11.2018, în jurul orei 16:00, poliţiştii au fost sesizați de șeful unei stații de alimentare cu carburanți despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras o bormașină, prejudiciul creat fiind de 150 de lei.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 30-40 de ani, înălțimea de 175 cm, îmbrăcat cu pantaloni gri și geacă de culoare maro, cu glugă și adidași maro.

Acesta, profitând de neatenția personalului de serviciu, a sustras o bormașină cu acumulator, expusă pe standul de promoții, după care a părăsit incinta societății.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, însă până în acest moment nu a fost posibilă identificarea sa.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea bărbatului din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112 !

Articolul precedentAtelier de confecționat mărțișoare, la Biblioteca Județeană
Articolul următorReținut după ce și-a luat la bătaie tatăl, concubina și fiul de 6 ani