Poliţia municipiului Piatra-Neamț solicită sprijinul cetăţenilor pentru identificarea unui tânăr, bănuit de comiterea infracțiunii de furt. Acesta a fost surprins de camerele video amplasate în incinta unei societăți comerciale din Piatra-Neamţ.

În fapt, la data de 25 ianuarie 2019, poliţiştii au fost sesizați de către reprezentatul unei societăți comerciale despre faptul că persoane necunoscute au sustras o pereche de căști din incinta unității, prejudiciul creat fiind de 90 de lei.

După vizualizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, poliţiştii au constatat că cel bănuit de comiterea faptei este în vârstă de aproximativ 20-24 de ani, înălțimea de 160 – 165 cm, constituție atletică, îmbrăcat cu geacă și pantaloni de culoare închisă. Acesta, profitând de neatenția personalului de serviciu, ar fi desigilat cutia ce conținea o pereche de căști, pe care le-ar fi sustras, după care a părăsit incinta societății.

În cauză au fost demarate cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Oricine poate oferi informaţii care pot conduce la identificarea tânărului din imagini, este rugat să anunţe Poliția municipiului Piatra Neamţ la telefon 0233/207009 sau să apeleze 112 !

Articolul precedentGrenadă găsită de un grup de copii (FOTO)
Articolul următor149 de locuri de muncă NOI în Piatra-Neamț, Roman și Târgu Neamț