CSM Ceahlăul Piatra-Neamț a pierdut confruntarea pe propriul teren, de sâmbătă, 20 aprilie, cu Bucovina Rădăuţi, meci contând pentru etapa 24 a Ligii 3 la fotbal. Scorul final a fost 0-1 (0-0), marcatorul unicului gol al meciului fiind  pentru oaspeți, Busuioc (58).

”Dacă Sănătatea Darabani este singura echipă care nu ne-a înscris în cursul acestui campionat, Bucovina Rădăuți este echipa căreia nu i-am înscris nici măcar o dată în acest sezon. Meciul din tur s-a termninat cu scorul de 0-0, în timp ce partida din retur contra formației pregătite de Dorin Goian s-a încheiat cu scorul de 0-1. A marcat Bucuioc (58) la finalul unei faze la care o greșeală personală a fost decisivă în stabilirea scorului final”, informează oficialii clubului.

Meciul se anunța unul greu și asta  pentru că adversarul, Bucovina Rădăuți ocupa locul 3 în clasament, iar după  această victorie au trecut pe locul doi, Mai mult decât atât, din echipă au absentat fundaşii laterali titulari, Flavius Dumbrăvean şi Cezar Strat,suspendaţi pentru cumul de  cartonaşe galbene și  Valentin Rotaru din motive medicale.

Pentru CSM Ceahlăul  urmează meciul de la Dorohoi, cu FC Botoșani II vineri, 26.04.2019, de la ora 17:00, iar următorul duel pe propriul teren va fi sâmbătă, 4 mai 2019, cu Șomuz Fălticeni.

 

SURSĂFOTO: Gelu Crăcană
Articolul precedentBătrână, găsită de pompieri căzută în baie. Aceasta a fost transportată la spital
Articolul următorPeste 1 200 de locuri de muncă vacante în Neamț. Vezi ce meserii se caută!