CSM Ceahlăul înfruntă în etapa 7 a Ligii 3, Seria 1, un adversar, CSM Râmnicu Sărat, cu multă experiență acumulată în acest eșalon și care a scos puncte în patru din cele șase jocuri disputate în campionat.

Duelul se va disputa astăzi, pe Stadionul Municipal Ceahlăul din Piatra Neamț, cu începere de la ora 15:00.

CSM Ceahlăul vine după două victorii importante. Acum două săptămâni a fost acel 3-1 cu CSM Pașcani, iar în runda precedentă, succesul amintit a fost dublat de un altul la Sănătatea Darabani, scor 2-0. Și ambele pe fondul unor evoluții de apreciat. Deși n-a pierdut în patru meciuri din șase în campionat, Râmnicu Sărat este sub CSM Ceahlăul în clasament. Buzoienii au doar șase puncte strânse din trei remize și o victorie. Egalurile au fost cu Pașcaniul (0-0), Focșaniul (1-1) și Suceava (1-1), iar victoria s-a înregistrat etapa trecut cu CSM Roman, 6-1.

”CSM Râmnicu Sărat este o echipă cu experiență la nivelul Ligii 3, care joacă fotbal și care își dorește să obțină puncte. Nu au început nici ei foarte foarte grozav. Au șase puncte acumulate până acum, dar sperăm să nu aibă foarte multe șanse contra noastră. Știm că au jucat bine acasă și cu Focșanioul și cu Suceava, două echipe foarte bune, dar cât privește rezultatul cu Romanul, este puțin surprinzător ca diferență de scor. Înțeleg că au jucat foarte bine, deci e clar că ne așteaptă un meci tare.

Echipa noastră este bine. Sunt sănătoși toți, bine pregătiți, au moral bun după cele două victorii, așa că sperăm din toată inima să legăm și a treia victorie. În cursul acestei săptămâni nu i-am simțit că li s-a urcat la cap succesul de la Darabani, din acest punct de vedere sunt echilibrați. La ora jocului se anunță vreme foarte bună pentru fotbal, așteptându-se aproximativ 20 de grade Celsius în termometre, așa că așteptăm suporterii să vină în număr cât mai mare să ne încurajeze”, a declarat Gabriel Rădulescu, antrenor CSM Ceahlăul Piatra-Neamț.

Articolul precedentPeripețiile premierului Viorica Dăncilă în Neamț (VIDEO)
Articolul următorBărbat găsit decedat în scara blocului