Nu orice relație este făcută să dureze. Unele semne zodiacale se bucură de o compatibilitate mai mare, pe când altele nu se pot înțelege deloc. Unele pun foarte multă pasiune în relație la început, pentru ca mai apoi această pasiune să se transforme în ură. Pe lângă aceste combinații, mai există și cuplurile care sunt făcute să fie împreună și care sunt fericite până la adânci bătrâneți împreună.

Totuși, unele cupluri pot fi distructive încă de la început și din acest motiv nu vor fi fericite niciodată. Aceste combinații zodiacale sunt toxice, iar pe măsură ce relația avansează, cei doi parteneri se simt captivi într-o legătură care îi distruge și îi umilește. 

Vărsător + Rac = disonanță emoțională

Problemele în cadrul acestui cuplu se vor vedea încă de la început. Vărsătorului nu îi plac regulile și nici tradiția și este din fire aventuros și excentric. Racului, pe de altă parte, nu îi place necunoscutul și mereu vrea să știe în ce stadiu se află relația în care se află. Mai mult, Vărsătorul nu este deloc sentimental și tinde să ignore acest aspect emoțional al relației, ceea ce îl rănește profund pe partenerul lui sensibil.

Pești + Balanță = iluzia puterii

Diferențele care apar în această relație țin de așteptările fiecărei zodii atunci când vine vorba de partener. Balanța vrea ca partenerul ei să fie puternic și supus, în timp ce nativul din Pești vrea un partener care este amabil și iubitor. Peștii sunt extrem de sensibili și emotivi, calități pe care Balanța nu le apreciază deloc, deoarece își dorește o persoană puternică alături. Citește continuarea

Articolul precedentRețetă cozonac pufos. Ingredientul surpriză, dar banal, folosit de gospodinele din Moldova
Articolul următorMotivul pentru care este păcat să mănânci URZICI și OȚET în Săptămâna Mare! Tradiții pe care orice creștin trebuie să le respecte