În PNL Neamț s-a dat startul unei competiții interne pentru desemnarea candidatului la primăria municipiului Piatra-Neamț. Asta în contextul în care actualul primar, Dragoș Chitic a anunțat că nu va mai candida pentru încă un mandat (vezi articolul AICI), iar președintele PNL Neamț, Mugur Cozmanciuc a declarat că există o preocupare pentru desemnarea candidaților la alegerile locale.

”În PNL Neamț există preocupare pentru desemnarea candidaților la alegerile locale, cât și pentru candidatul la primăria Piatra Neamț. Am discutat cu colegii din BPJ PNL Neamț despre asta, dar nu am stabilit un calendar ferm. În toamnă vom face desemnarea și nominalizările. Pentru moment toți cei care vor să se înscrie în cursa pentru primăria Piatra Neamț pot să scrie o declarație de intenție și un program politic, pe care le pot depune în vederea analizării de către cei din Biroul Politic Județean”, a declarat Mugur Cozmanciuc, președinte PNL Neamț.

Cum după alegerile din 26 mai 2019, când Alianța dintre Uniunea Salvați România (USR) și PLUS a obținut un scor impresionant în Piatra-Neamț, peste 10.000 de votanți din municipiul reședință de județ au ales Alianța 2020, depășind Partidul Național Liberal, iar câștigătorii au anunţat că au șansa să câștige primăria Piatra-Neamț și majoritatea în CL”, liberalii nu exclud o ”colaborare”, dar deocamdată nu au existat discuții în acest sens.

”Cât despre o posibilă viitoare colaborare cu cei de la USR nu au existat până acum discuții pe această temă, din ce știu nici la nivel național, nu doar județean. Dar nu excludem o discuție, fondul și forma finală nu o putem anticipa acum”, a adăugat deputatul PNL Mugur Cozmanciuc.

Articolul precedentDragoș Chitic nu va mai candida pentru un nou mandat de primar
Articolul următorAgenții economici oferă 812 locuri de muncă vacante. Cele mai multe dintre ele, în Roman