Doi bărbaţi din județul Neamţ vor sta ani buni după gratii, după ce au fost condamnaţi pentru conducere sub influenţa alcoolului, respectiv conducere fără permis. 

Conform IPJ Neamț, la data de 27 septembrie, poliţiştii Compartimentului de Supravegheri Judiciare şi Urmăriri din cadrul Poliţiei municipiului Roman au depistat un bărbat de 33 de ani, din Roman, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Bărbatul era condamnat de Judecătoria Roman la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani şi o lună de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

De fapt, la data de 24 martie 2016, bărbatul a condus un autoturism în municipiul Roman, deşi avea permisul de conducere anulat.

Tot ieri, 27 septembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul I.P.J. Neamţ au depistat pe strada Ştefan cel Mare, din Piatra-Neamţ un bărbat de 37 de ani, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei închisorii.

Acesta era condamnat de Judecătoria Piatra-Neamţ la o pedeapsă privativă de libertate de 2 ani de închisoare pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Acesta a fost prins pe 26 decembrie 2016, conducând un autoturism pe strada Mihai Viteazu, din Piatra-Neamţ, cu o alcoolemie de 1,50 mg/l alcool pur în sânge.

Poliţiştii i-au condus şi încarcerat pe cei doi la Penitenciarul Bacău.

Articolul precedentCâștigătorii concursului ”Prima zi de școală, la Roman”, premiați în Consiliul Local
Articolul următorTânără de 17 ani, accidentată de un șofer laș