Romel Bîrjoveanu, consilier local PNL al municipiului Piatra-Neamț vine cu o propunere inedită pentru creșterea gradului de atractivitate turistică a zonei: un carusel montan/ o pistă de bob de vară. Proiectul s-a dovedit de succes în comuna Lunca de Sus, județul Harghita unde există o astfel de pistă și care a devenit o atracţie pentru turiştii care vizitează zona Ghimeş sau pentru iubitorii de adrenalină, care vin special aici pentru a trăi această senzaţie. 

”Am văzut cu câtă bucurie s-a primit deschiderea pârtiei de ski de la Piatra-Neamț și asta a dovedit încă o dată că municipiul nostru are un dar de la Dumnezeu care se cheamă cadrul natural, iar dezvoltarea turistică și de agrement trebuie sa fie una din prioritățile anilor următori.

Un astfel de carusel montan, ca cel din filmuleț, ar fi una din investițiile publice sau private spre care ar trebui sa ne orientam.

Va imaginați ce ar însemna investiția asta in Piatra Neamț? Toate județele Moldovei ar veni la noi pentru a petrece o zi pe dealurile din jur.

Pârtia de ski funcționează doar câteva luni pe an. De aceea, dealul Cozla și Pietricica au nevoie de investiții în turism, agrement, petrecerea timpului liber, parcuri de distracții, aventura-park, popasuri, restaurante, lucruri care vor aduce în orașul nostru mii de turiști săptămânal”, a declarat Romel Bîrjoveanu, consilier local PNL.Vezi video aici.

SURSĂFoto cu caracter ilustrativ
Articolul precedentPrimăria Piatra-Neamț a modificat programul de funcționare a Pârtiei Cozla
Articolul următorA ajuns în boxa acuzaților după ce a spart 10 boxe într-o noapte