Un bărbat de 35 de ani, din Piatra-Neamţ, a fost reţinut pentru comiterea infracțiunii de contrabandă cu ţigări. Acesta mai este cercetat în patru dosare, pentru aceeaşi infracţiune.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 12 martie, poliţiștii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au depistat un bărbat de 35 de ani, din Piatra Neamț, care deţinea într-un autoturism peste 1400 de ţigarete, susceptibile a fi provenite din contrabandă.

Atât cantitatea de țigarete dar şi o sumă de peste 4000 de lei ce ar fi fost rezultată din consumarea infracțiunii, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul mai este cercetat în alte patru cauze penale, sub aspectul săvârşirii aceleiași infracţiuni, respectiv de contrabandă.

Cercetările au fost preluate de către specialiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul I.P.J. Neamţ, care, în urma probatoriului administrat au dispus măsura reţinerii acestuia pentru 24 de ore.

Astăzi polițiștii vor prezenta bărbatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, cu propunerea de arestare preventivă.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentBărbat reținut după ce s-a dezbrăcat și a făcut scandal
Articolul următor9 incendii de vegetație uscată într-o singură zi