CSM Ceahlăul Piatra Neamț a obținut a treia victorie consecutivă din stagiune și a patra în total, în urma victoriei cu scorul de 3-1 (0-0) din partida cu CSM Râmnicu Sărat. De asemenea, este al treilea meci la rând în care se consemnează scorul de 0-0 la pauză într-un meci al Ceahlăului, urmat de victorie la două goluri diferență.

CSM Ceahlăul a fost vioara întâi a duelului după minutul 46. Nici nu s-au așezat bine oamenii pe scaune că Răzvan Pîntea a plecat cu mingea la picior din stânga, iar de undeva în zonă centrală, de la circa 20 de metri, a șutat imparabil la vinclu, în stânga lui Ceparu: 1-0 (min.48). Reușita de excepție a avut darul de a răsturna parcă orice calcul făcut în pauză de cei prezenți la meci.

Numai că Râmnicu Sărat a egalat la o șarjă ofensivă finalizată de Mihalache (51) și lucrurile păreau că revin la forma de dinainte de pauză. Dar Pîntea n-a fost de acord. A primit în marginea careului mare al oaspeților, a avut tupeul de a pătrunde cu mingea la picior și, ca și în duelul cu Pașcaniul, a fost faultat în careu. Decizia arbitrului a fost una simplă și fără dubii – penalty. Cristian Copoț-Barb (54) a executat cu sânge rece și a readus CSM Ceahlăul în avantaj.

Și scorul se putea schimba iar în minutul 56, numai că trasorul din lovitură liberă al lui Strat, ce ar fi nimerit iar vinclul, a fost respins cu dificultate de Ceparu în corner. Bogăția de faze de poartă din primul sfert de oră al celei de a doua reprize s-a mai domolit, Barna (68) a prins iar la șutul lui Bălan, dar suporterii pietreni au exultat spre final. Rezervele Țapu și Antim au lucrat golul de 3-1. Era minutul 80 când Țapu a găsit pasa perfectă peste fundași pentru sprintul lui Antim, acesta a preluat, a scăpat de adversar și a tras scuturând plasa încă o dată. Oaspeții au mai avut două tresăriri de orgoliu, dar Barna și Rusu au rezolvat momentele, astfel încât punctele au rămas la Piatra Neamț, notează CSM Ceahlăul pe pagina sa oficială.

Articolul precedentNeamț: 14,63 % prezența la vot, până la ora 13:00
Articolul următorNeamț: prezența la vot, 5 procente peste media pe țară