CSM Ceahlăul Piatra Neamț a făcut  deplasarea la Borca pentru a înfrunta echipa locală AS Bradu în turul I al Cupei României la fotbal, numai că jocul nu s-a mai disputat. Motivul pentru care brigada de arbitri din Iași a luat această decizie a fost lipsa unui medic de la joc.

În aceste condiții, partida urmează a se omologa cu scorul de 3-0 în favoarea echipei noastre de către comisiile abilitate ale Federației Române de Fotbal.

CSM Ceahlăul așteaptă acum tragerea la sorți pentru turul II al Cupei României, rundă programată deja de către FRF pentru data de 14 august 2019.

Până atunci, echipa pregătită de Gabriel Rădulescu și colegii săi va disputa trei meciuri amicale: la Știința Miroslava (03.08.2019), cu Bucovina Rădăuți (07.08.2019, la Piatra Neamț), la AFC Odorheiu Secuiesc (10.08.2019). Ultimul meci amical al echipei galben-negre înaintea începerii campionatului va fi pe 17 august cu CSM Bacău, dar încă nu s-a decis încă dacă la Piatra Neamț sau la Bacău, informează oficialii clubului.

Articolul precedentA fost depistata minora din Piatra-Neamț dată dispărută
Articolul următorBeneficiarii de ajutor social sunt așteptați la Târgu Neamț, la Bursa locurilor de muncă