CSM Ceahlăul joacă astăzi în fieful liderului clasamentului. Etapa 23 propune unul dintre meciurile care pot produce spectacol și la acest nivel de Liga 3, SCM Gloria Buzău – CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

Se înfruntă de fapt două echipe în formă, lucru dovedit de măcar rezultatele din ultimele patru runde. Buzoienii sunt primii în clasament, au 13 puncte în fața celor de la Oțelul Galați și sunt ca și promovați în Liga 2. De asemenea, au câștigat toate jocurile din 2019, reușind victorii la scor cu Oțelul și Știința Miroslava, adică două dintre formațiile cu pretenții din serie.CSM Ceahlăul are 10 puncte adunate din ultimele patru runde și trece printr-un moment bun al returului. În puls, galben-negrii au marcat în toate jocurile din 2019.

”Partida de la Gloria Buzău va fi abordată ca toate celelalte, la victorie, asta chiar dacă am avut meci la mijlocul săptămânii, iar oboseala sigur se va resimți. Lotul este complet, antrenorii Gabriel Rădulescu și Florin Anton neavând de suplinit absențe din cauza problemelor medicale sau din cauza suspendărilor”, informează oficialii clubului.

Articolul precedentDin joacă, un puști de 17 ani și-a împușcat prietenul în picior
Articolul următor72 de persoane au fost angajate pe loc la Bursa generală a locurilor de muncă