CSM Ceahlăul Piatra Neamț a ajuns în sferturile de finală ale Cupei României U17 la fotbal, după victoria de miercuri, 14.11.2018, contra celor de la CSM Politehnica Iași. Prin calificarea în această fază a întrecerii, CSM Ceahlăul se află într-o companie selectă la nivelul cluburilor cu tradiție în fotbalul juvenil din România.

CSM Ceahlăul va înfrunta așadar una dintre următoarele echipe: CFR Cluj, Ardealul Cluj, LPS Banatul Timișoara, FCSB, Viitorul Constanța, CS Craiova sau FC Voluntari. Meciul va fi pe 13 martie 2019, dar ziua în care se va consemna tragerea la sorți pentru această fază a competiției nu a fost încă anuțată de FRF.

Scorul partidei de astăzi a fost 6-3 (5-2), golurile trupei nemțene fiind semnate de Andrei Vîlea (4) și Alexandru Rusu (2). A fost al doilea succes consecutiv pentru tinerii galben-negri împotriva adversarilor din Iași, după ce în campionat, în Liga Elitelor U17, pietrenii au căștigat cu 3-2 în deplasare, informează oficialii echipei pietrene.

”Prima repriză, în special, a fost una foarte bună din punct de vedere ofensiv. Am fost eficienți și am reușit să tranșăm soarta meciului după părerea mea. Am făcut însă și greșeli în defensivă, dar acestea din urmă se vor corecta în timp. Muncim, comunicăm și încercăm să facem o treabă cât mai bună. Greșelile se vor scoate din jocul nostru prin muncă la antrenament. Faptul că am ajuns însă în sferturile de finală este o bucurie pentru echipă și pentru clubul nostru”, a declarat Valentin Avădanei, antrenorul echipei.

Pentru CSM Ceahlăul U17 urmează trei meciuri importante în campionat: în deplasare la Dinamo București (17.11.2018) și acasă cu FCSB (21.11.2018) și Viitorul Constanța (25.11.2018).

 

Articolul precedentCupa Satelor, finala din Neamț sub privirile președintelui FRF. Comuna Făurei merge în faza regională
Articolul următorNinge în Neamț. Drumarii intervin cu utilajele de deszăpezire (FOTO)