CSM Ceahlăul Piatra-Neamț începe astăzi, 31 iulie 2019, sezonul oficial cu un meci în turul 1 al Cupei României. Pentru că împerecherea pentru primele runde ale fazei naționale ale cupei respectă în principal criteriul geografic, primul addversar este AS Bradu Borca, echipa care în 2019 a câștigat la nivelul județului Neamț competiția.

Jocul va avea loc pe terenul din Borca, de la ora 17:30, urmând că totul să se decidă într-o singură manșă. Conform regulamentului, dacă va fi egal după terminarea timpului regulamentar de joc se vor juca prelungiri și, dacă va fi nevoie, câștigătoarea se va afla după executarea loviturilor de departajare.

”Obiectivul echipei noastre este însă calificarea în turul II, chiar dacă ne așteaptă un joc pe un teren dificil ce nu avantajează o echipă care caută să joace un fotbal bazat pe posesie și pe construcția atacurilor.

Cât privește lotul, antrenorul Gabriel Rădulescu ar putea avea ceva probleme în alcătuirea echipei. Asta deoarece nu se știa, cu 24 de ore înainte de meci, care dintre jucătorii accidentați pentru amicalul cu Șomuz Fălticeni ar putea juca la capacitate maximă. Mai mult, ziua jocului este cea în care se va afla dacă vreo unul dintre jucătorii aduși până acum ar putea avea înregistrate transferurile”, informează oficialii clubului.

Partida va fi condusă de o brigadă de arbitri din Iași, cu Ciprian Ailenei la centru și cu Iulian Contofan și Cosmin Ciuban, la linii. Observator de joc va fi băcăuanul Daniel Scânteie.

Articolul precedent31 iulie 2019 – 588 de ani de la prima atestare documentară a orașului Piatra-Neamț
Articolul următorMinoră din Piatra-Neamț, dată dispărută (FOTO)