România va înfrunta Zimbabwe în primul tur al Grupei a II-a valorice din Zona Europa/Africa a Cupei Davis. Meciurile vor avea loc pe 5 și 6 aprilie, la  Sala Polivalentă din Piatra-Neamț.

Celelalte meciuri din Grupa a II-a a zonei sunt Africa de Sud – Bulgaria, Danemarca – Turcia, Lituania – Maroc, Egipt – Slovenia şi Norvegia – Georgia.

Joi, 21 februarie, comisia de specialitate pentru aprobarea proiectelor de parteneriat din Consiliul Local Piatra-Neamț a avizat favorabil încheierea unui parteneriat cu Federația Română de Tenis în vederea organizării etapei de Cupă Davis.

Proiectul de parteneriat va fi supus aprobării Consiliului Local Piatra-Neamț în ședința din data de 26.02.2019, cu propunerea ca Municipiul Piatra-Neamț să contribuie în acest parteneriat cu punerea la dispoziție cu titlu gratuit a Sălii Polivalente și cu suma de 40.000 lei, în vederea acoperirii unei părți din cheltuielile organizatorice.

Este al doilea an când se organizează la Piatra-Neamț o etapă de Cupă Davis, anul trecut desfășurându-se la Sala Polivalentă, în perioada 3-4 februarie, întâlnirea de Cupa Davis by BNP Paribas dintre România și Luxemburg.

 

Articolul precedentScade numărul cazurilor de gripă, dar și cel infecțiilor respiratorii acute și a pneumoniilor
Articolul următorUltimul meci de pregătire înaintea campionatului, tot acasă