Cupa presei la tir (VIDEO)

Joi, 28 martie, jurnaliștii nemțeni au lasăt deoparte pixurile, agendele și camerele de filmat pentru a-și dovedi abilitățile de îndemânare și mânuire a armelor.

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamţ a organizat Cupa Presei la Tir în poligonul de la Gâdinţi, acolo unde 10 jurnalişti din judeţul Neamţ au avut ocazia să participe la o activitate de tragere cu armamentul din dotarea Jandarmeriei Neamț.

Concursul de tir s-a derulat cu suportul și sub stricta supraveghere a jandarmilor nemțeni iar jandarmii din cadrul structurii de intervenție antiteroristă și acțiuni speciale au desfășurat un exercițiu tactic demonstartiv.

Mă bucur că am reuşit să desfăşurăm această activitate frumoasă, într-o zi la fel de frumoasă, cum ne-am dorit-o, de altfel. Am organizat Cupa Presei la tir cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, iar activitatea de astăzi am dedicat-o dumneavoastră, colaboratorii noştri pe linie de informare publică”, a declarat locotenent-colonel Radu – Vasile Olariu, inspectorul şef al I.J.J. Neamţ.

Felicitări câştigătorilor şi tuturor participanţilor la activitate! – este mesajul transmis de Jandarmeria Neamț

În contextul aniversării, în data de 3 aprilie 2019, a 169 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamț organizează o serie de activităţi prilejuite de sărbătorirea Zilei Jandarmeriei Române, după cum urmează:

  • În perioada 12 martie – 29 martie 2019 – se vor desfășura competiții sportive interne (biliard, bowling, minifotbal, tenis de masă/ câmp, șah, darts) cu sprijinul Asociației Sportive Petru Rareș Club Piatra-Neamț. Activitatea care va închide ”sezonul” competițional va fi CUPA JANDARMERIEI la minifotbal între instituțiile MAI din județul Neamț, eveniment ce se va avea loc pe data de 29.03.2019;
  • Miercuri, 20 martie 2019 – activitate preventiv-educativă la Scoala Gimnazială nr. 5 din Piatra Neamț;
  • Miercuri, 27 martie 2019 – Cupa rezerviștilor la tir;
  • Joi, 28 martie 2019 – Cupa presei la tir;
  • Marți, 2 aprilie 2019 – între orele 09.00-13.00, se va organiza Ziua Porților Deschise la sediul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Neamț;
  • Miercuri, 3 aprilie 2019, începând cu ora 14.00, Sala Calistrat Hogaș a Consiliului Județean Neamț va găzdui ședința omagială dedicată împlinirii a 169 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române, eveniment ce va încheia seria activităților dedicate Zilei Armei.
Articolul precedentAccident în Piatra-Neamț. Un motociclist a ajuns la spital (FOTO)
Articolul următorAccident rutier cu trei victime la Crăcăoani