Un spectacol grandios s-a desfășurat în perioada 21 -24 martie 2019 la Pieve di Cento, Bologna, Italia. Sportivii Clubului RAY’ S DANCE Piatra-Neamţ au reprezentat cu mândrie țara la acest concurs de anvergură mondială.

Un maraton al dansului sportiv care a reunit pe ring nu mai puțin de 2.300 perechi de dansatori, din 57 de țări și 5 continente.

Dansul sportiv a căpătat valențe internaționale prin participarea celor mai buni dansatori din lume. România a fost prezentă cu un număr considerabil de sportivi, impresionând atât juriul cât și publicul prezent pe parcursul celor patru zile de concurs prin grația și talentul lor.

Prima pereche de dans din Piatra-Neamț, reprezentând România, care a urcat pe podium în Europa la un concurs de dans sportiv, trecând granițele țării în câștigarea gloriei, ocupând locul 2 din 26 de perechi participante la categoria Open Standard 6-11 ani este alcătuită din ALEXANDRU-MARIAN SABIN și IASMINA-ANIELA-ANDREEA ROIBU.

La categoria Open Latino 6-11 ani, perechea nemțeană ALEXANDRU-MARIAN SABIN și IASMINA-ANIELA-ANDREEA ROIBU a ocupat un binemeritat loc 6 în finala concursului dintr-un număr de 52 de perechi participante.

Articolul precedentConsilier județean, găsit incompatibil de ANI
Articolul următorExplozie butelie urmată de incendiu la o locuință