Sala Polivalentă Danubius din Brăila a găzduit weekendul acesta, 24-25 noiembrie, CUPA ROMANIEI la dans sportiv și, în paralel, CUPA DANIUBIUS.

Organizat de Clubul Valentina Dance din municipiul Brăila, în parteneriat cu Federația Română de Dans Sportiv, concursul de nivel național și al doilea ca importanță în acest sport, după Campionatul Național al României, a reunit pe ringul de dans nu mai puțin de 240 de perechi de dansatori și 55 fete solo de pe întreg cuprinsul țării.

Pentru elevii Clubului de Dans Sportiv RAY’S DANCE din Piatra-Neamț, luna noiembrie a completat palmaresul clubului. Șase perechi nemțene ale clubului au pășit pe ringul de dans brăilean.

La Cupa Danubius au participat patru perechi de dansatori, toate acestea clasandu-se pe cele mai inalte trepte ale podiumului:

Cupa Danubius 

Debutanti 4-7 ani cha cha cha

Locul 1 Danciu Darius – Codreanu Rebeca

Locul 2 Tobirnac Rares – Găman Bianca

Debutanti 4-7 ani vals lent

Locul 1 Tobirnac Rares -Găman Bianca

Locul 2 Danciu Darius -Codreanu Rebeca

Precompetițional 2 dansuri 10-11 ani

Locul 1 Sirghie Teodor -Lupu Ioana

Basic standard 14-15 ani

Locul 1 Burlacu Rares – Roibu Sandra

Doua titluri de vicecampioni nationali la dans sportiv au revenit perechii Alexandru – Marian Sabin si Iasmina –Aniela – Andreea Roibu, care s-a clasat la CUPA ROMANIEI pe locul al doilea la categoriile Open Latino 6-9 ani si Open Standard 6-9 ani,

Perechea Sturzu Ștefan si Tapuc Delia a participat si ea cu o evolutie foarte buna la Open Standard 14-15 ani – Cupa Romaniei.

Le dorim success pe mai departe!

Articolul precedentFată de 15 ani, căutată de polițiști
Articolul următorPieton la spital după ce a fost accidentat pe trecere