E.ON Energie România, furnizorul de gaze naturale, electricitate şi soluţii energetice informează clienții că începând de luni – 23 martie își suspendă activitatea în centrele de relații cu clienții. Compania anunță că va rămâne în continuare la dispoziția clienților prin intermediul canalelor de comunicare alternative la care pot contacta furnizorul oricând: apelând Call Center-ul la numerele de telefon: 0800 800 900 sau 0800 800 366 unde asistentul virtual Ioana oferă, simplu și rapid, informaţii utile legate de facturile de gaz/electricitate, 24/7. Totodată, consultanții E.ON pot prelua apeluri și oferi informații și soluții de luni până vineri între orele 8-20; prin email la [email protected], dar prin contul E.ON Myline se pot efectua direct operațiuni legate de contul personal. Clienții care nu au un cont Myline îl pot activa pe eon.ro/myline; prin SMS la 0745 612 345 pentru autocitire index contor, info sold și confirmare plată și prin Live Chat direct din contul E.ON Myline sau din pagina de Facebook E.ON România. Mai multe detalii despre serviciile online puse la dispoziție de companie pot fi găsite accesând eon.ro/servicii-online.

Măsura luată vine în contextul epidemiologic actual pentru asigurea distanțării sociale, în scopul limitării răspândirii virusului COVID-19.

Articolul precedentBiroul de presă al Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț, precizări legate de dosarul penal care are ca obiect săvârşirea infracțiunii de ,, zădărnicirea combaterii bolilor”
Articolul următorGabriel Oprea, îndemn la mobilizare: Județele neinfectate cu coronavirus pot ajuta într-un efort național