Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au depistat în flagrant delict, pe raza localității Piatra Șoimului, un bărbat, de 29 de ani, din Rediu, aflat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

La data de 6 martie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au depistat în flagrant delict, pe raza localității Piatra Șoimului, un bărbat, de 29 de ani, din Rediu, ce transporta cu un atelaj hipo material lemnos.

Din verificările efectuate a reieșit că, la data de 6 martie, acesta s-ar fi deplasat cu un atelaj hipo într-un fond forestier aflat în administrarea Ocolului Silvic Roznov, unde, folosindu-se de un motofierăstrău, ar fi tăiat un arbore de esență carpen, pe care l-ar fi sustras cu intenția de a-l transporta la domiciliu.

Polițiștii au extins cercetările și au constatat că de la data de 21 februarie, bărbatul se afla sub măsura preventivă a arestului la domiciliu.

În urma probării activității infracționale, bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de tăiere ilegală și sustragere de arbori, urmând ca astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lâgă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentCare sunt locurile de muncă NOI apărute la AJOFM Neamț. Vezi lista
Articolul următorTânăr care înșela prin metoda “accidentul”, prins în flagrant. Recomandările polițiștilor