Diana Țigănașu a confirmat forma bună prin care trece la Campionatele Naționale de Atletism pentru tineret în aer liber. După ce a realizat baremul de participare la Campionatele Europene de tineret încă de la începutul lunii în curs, atleta de la CS Ceahlăul Piatra Neamț a reușit să își treacă în palmares două medalii în urma ”naționalelor” găzduite de municipiul Pitești.

Diana Țigănașu, elevă a antrenorului Dan Cojocaru, a fost prima în proba de aruncare a greutății, cu 14.16 metri, urmată fiind în ierarhie de Gabriela Ilie (CSM Reșița, 13.37m) și Andreea Lungu (CSS ”C.Istrati” Câmpina, 11.72m). Pe locul 5 a terminat o altă sportivă pregătită de antrenorul clubului nostru, Miruna Deleanu (LPS Piatra Neamț, 11.32m).

Diana Țigănașu a concurat în cadrul competiției de la Pitești și-n proba de aruncare a discului. A terminat pe locul 2, pierzând titlul la ultima serie de aruncări. Pietreanca a terminat concursul cu 46.89m, în timp ce la ultima aruncare Andreea Lungu (CSS ”C.Istrati” Câmpina) a reușit să trimită discul la distanța de 46.92m. Podiumul a fost completat de Dana Voicu (Dinamo București – 42.50m), informează CS Ceahlăul

Articolul precedentSg.maj. Andrei Bălușescu este ”Cel mai puternic pompier” sub 30 de ani (FOTO)
Articolul următorJudețul Neamț, sub Cod portocaliu de furtuni