Doamnele şi domnişoarele aflate în trafic, întâmpinate cu flori de polițiști (FOTO-VIDEO)

Doamnele şi domnişoarele aflate în trafic au fost surprinse şi anul acesta de poliţiştii din Neamț, care le-au „tras pe dreapta” nu pentru a le sancţiona, ci pentru a le oferi flori şi felicitări cu ocazia zilei lor.

Continuând tradiţia anilor precedenţi, poliţiştii Serviciului Rutier au acţionat, astăzi (8 martie), în trafic, pe raza Municipiului Piatra-Neamț, pentru a oferi doamnelor şi domnişoarelor participante la trafic flori şi felicitări, marcând astfel, simbolic, Ziua Internaţională a Femeii.

Este o zi specială, este 8 martie, iar noi, polițiștii nemțeni păstrăm tradiția și ne bucurăm că avem posibilitatea să le aducem un zâmbet pe buze conducătoarelor auto prin faptul că le oferim flori, le sfătuim să respecte regulile de circulație și le spunem „La mulți ani!”, un „La mulți ani!” pe care îl transmitem tuturor doamnelor și domnișoarelor din județul Neamț” – a fost mesajul purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan.

Acţiuni similare au fost desfăşurate de poliţiştii nemțeni şi în Roman, Bicaz, Târgu Neamț şi Roznov, aceștia întâmpinând  doamnele şi domnişoarele cu flori dar şi cu recomandări preventive.

Articolul precedentCSM Roman organizează preselecții la înot pentru grupele de copii și juniori
Articolul următorCSM Ceahlăul, primul meci oficial al anului 2019, acasă