Polițiștii din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, față de doi bărbați, de 36, respectiv 41 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Conform IPJ Neamț, la data de 11 februarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați despre faptul că pe strada Eminescu din Tîrgu-Neamț, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Imediat, la faţa locului, s-a deplasat un echipaj de ordine publică, însoțit de o patrulă a poliției locale și un echipaj din cadrul I.J.J. Neamț, care au aplanat conflictul izbucnit, restabilind ordinea și liniștea publică.  Persoanele implicate în conflict au fost identificate de polițiști și conduse la sediul poliției în vederea audierii.

Din cercetările efectuate a reieșit că, pe fondul unui conflict izbucnit pe strada Mihai Eminescu, doi bărbați, de 36, respectiv 41 de ani, ambii din localitatea Vânători-Neamț ar fi lovit cu pumnii trei tineri, de 16, 24 și 27 de ani, toți din Vânători-Neamț, și totodată ar fi avariat un autoturism, ce era staționat în zona adiacentă.

În urma probării activității infracționale, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi bărbați, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Tîrgu-Neamț cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentAutorul unui accident mortal a dat vina pe victimă. Polițiștii l-au reținut după 2 ani
Articolul următorSenator de Neamț solicită Ministrului Sănătății demararea unei anchete la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț