În noaptea trecută, la ora 23:07, pompierii au fost solicitați prin apel la 112 să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă în localitatea Buhonca din comuna Doljești, anunță ISU Neamț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Detașamentul de pompieri Roman și SVSU Doljești. 
La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuință cu posibilitatea propagării la o altă locuință învecinată aflată la o distanță de aproximativ 5 m. Din păcate, în interiorul locuinței se aflau două persoane care au fost surprinse în incendiu.

Două din cele trei butelii ce se aflau în interiorul locuinței au explodat până la sosirea forțelor de intervenție, producând prăbușirea tavanului. 
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea si lichidarea incendiului. Pompierii au scos de sub dărâmături trupurile carbonizate a unui bărbat de 63 de ani și a unei femei de 61 de ani. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind focul deschis în spații închise (lumânare)
Intervenția a durat aproximativ 4 ore.

Articolul precedentVremea 17 aprilie – Temperaturi scăzute de Florii, ploi și vânt în aproape toată țara
Articolul următorMarius Budăi îi liniștește pe români: „Avem bani pentru pachetul de ajutor social”. Ce spune despre MAJORAREA pensiilor și „sperietoarea” concedierilor în masă