Draga Olteanu Matei va fi sărbătorită cu public la împlinirea vârstei de 85 ani printr-un eveniment organizat de Consiliul Judeţean la Cinematograful „Dacia” din municipiul Piatra-Neamţ şi care va avea loc chiar în ziua aniversării, pe 24 octombrie.

Pregătim un nou eveniment măreț, marca Gala Ambasadorilor Nemțeni! Pentru iubitorii de film și teatru, pentru admiratorii artiștilor români, pentru cei care o iubesc pe Draga Olteanu Matei, pe 24 octombrie, organizăm o întâlnire specială, la Cinematograful Dacia, din Piatra Neamț.

Personajul principal al evenimentului, organizat în cadrul Galei Ambasadorilor Nemțeni, va fi Draga noastră Dragă, cea pe care o vom aniversa și felicita pentru întreaga activitate artistică. Alături ne vor fi invitații ei speciali, actori de anvergură ai scenei românești. – a declarat președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene

Consiliul Județean Neamț organizează această seară specială în parteneriat cu Asociația Cinecultura și cu sprijinul Centrului Național al Cinematografiei, Uniunii Cineaștilor din România și DACIN SARA.

Tuturor le mulțumesc pentru sprijin, iar pe dumneavoastră, nemțenii, vă aștept să vă bucurați sufletele și să vă încântați privirea, într-o seară de neuitat! – a mai spus Ionel Arsene

Articolul precedentȘtafeta Veteranilor ajunge mâine la Piatra-Neamț
Articolul următorȘoferiță prinsă beată la volan în localitatea Români