Drum blocat pe DN 17 B, în această dimineață (8 decembrie), unde în jurul orei 7:30 un TIR a derapat.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 17 B, Tîrgu Neamţ – Bicaz, la kilometrul 77 (judeţul Neamţ), a avut loc un eveniment rutier.

Un autotren a derapat şi a intrat cu capul tractor în şanţ iar restul corpului  a rămas imobilizat pe suprafaţa de rulare.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri. Nu s-au înregistrat victime și se estimează ca în aproximativ 45 -60 de minute traficul să fie reluat.

Tot în această dimineață, din cauza ceţii dense care a redus vizibilitatea sub 150 de metri iar pe alocuri sub 50 de metri, traficul se desfăşoară cu dificultate pe mai multe artere rutiere din judeţele Bacău, Dâmboviţa, Ilfov, Galaţi, Giurgiu, Teleorman, Olt, Mehedinţi, Neamţ şi Vrancea.

Reamintim că cea mai periculoasă manevră pe timp de ceaţă este depăşirea. Aceasta cu atât mai mult, cu cât cei ce depăşesc pot fi surprinşi de apariţia bruscă de pe sensul opus a unor autovehicule care circulă fără lumini sau având în funcţiune doar luminile de poziţie. – informează Poliția Română

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentPrevenirea fraudelor comerciale în mediul online, prima temă din cadrul campaniei „ Sărbători în siguranță”
Articolul următorElevii din Borca și Farcașa au participat la lecții despre utilizarea echipamentului de protecție și acordarea primului ajutor