Competiția Business Plan este organizată anual de Ministerul Educației Naționale și CNDIPT-ROCT, prin inspectoratele școlare, în parteneriat cu agenți economici și asociații patronale din domeniile economice pentru care se organizează formare profesională. Competiția este cuprinsă în Calendarul concursurilor naționale școlare finanţate de către MEN în anul școlar 2018-2019.

Competiția se desfăşoară la nivel local, județean, regional şi naţional şi are ca scop dezvoltarea competențelor antreprenoriale ale elevilor, prin realizarea și prezentarea planurilor de afaceri ale firmelor de exercițiu înfiinţate de clasa din care provin.

În acest an şcolar, etapa județeană a fost organizată pe data de 22 martie 2019, la Liceul Tehnologic Economic Administrativ Piatra Neamț.

La concurs au participat firmele de exercițiu care au obținut locul I la etapa locală. 

Firma de exercițiu care a obţinut cel mai mare punctaj a fost FE MAGIC MUSIC SRL, reprezentată de elevii de la Colegiul Tehnic „Ion Creangă” Tg. Neamț, care vor participa la etapa regională a Competiției Business Plan la Suceava, în perioada 8-19 aprilie 2019. Planul de afaceri prezentat are ca obiect de activitate principală, conform codului CAEN, Fabricarea prăjiturilor și a produselor de patiserie și ca activitate secundară Activități muzicale. 

SURSĂFoto cu caracter ilustrativ
Articolul precedentUn nemțean a obținut locul doi la faza națională a Concursului de Informatică ”Urmașii Lui Moisil”
Articolul următorConsilier județean, găsit incompatibil de ANI