Olimpiada de geografie – etapa națională, ediția a XXXIX -a, s-a desfășurat în perioada 29.1.2019 -5.V.2019, la Universitatea „Dimitrie Cantemir” Tg. Mureș. 

La această ediție au participat 355 de elevi, din care, 72 la clasa a VIII-a, 71 la clasa a IX-a, 70 la clasa a X-a, 70 la clasa a XI-a, 72 la clasa a XII-a.

Un rezultat de exceptie l-a obţinut eleva CHIRILOI EMA-IOSEFINA, de la clasa a VIII-a, Şcoala Gimnazială nr. 5 Piatra Neamț, care a obţinut locul I, la nivel național.

La proba practică scrisă, punctajul maxim, 100 de puncte, la obţinut eleva GRAMADĂ ANDREEA – IOANA, clasa a IX-a, de la Colegiul Național ”Petru Rares”, Piatra Neamț.

Elevii care au reprezentat județul Neamț au avut rezultate bune și foarte bune: PREMIUL I, MENȚIUNE, 7 PREMII SPECIALE acordate de Societatea de Geografie din România și o DIPLOMĂ DE CONSECVENȚĂ, pentru participarea la etapa națională a olimpiadei, la cinci ediții consecutiv, eleva FÎRȚIGU ANDREEA – GEORGIANA, clasa a XII-a, de la Colegiul Național „Calistrat Hogas” Piatra – Neamţ.

Articolul precedentS-a ales cu dosar penal după ce a fost prins conducând cu 103 km/h în localitate
Articolul următorO femeie din Războieni s-a ales cu dosar penal pentru ”folosirea unui minor în scopul de cerșetorie”