O femeie de 46 de ani a decedat miercuri, 7 noiembrie, după ce o creangă de copac s-a rupt şi i-a căzut în cap.

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că un bărbat de 50 de ani, o femeie de 46 de ani și un tânăr de 27 de ani, toți din Agapia, s-au deplasat în pădurea aflată în administrarea ocolului silvic Târgu-Neamț, la cules de ciuperci.

În jurul orei 12:00, tatăl și fiul s-au dus într-o anumită zonă (mai departe de drumul forestier), iar femeia a rămas aproape de drum. Când au revenit cei doi, au găsit femeia căzută la sol, cu o lovitură în zona capului, provocată de o creangă căzută dintr-un copac.

Tânărul a sunat la „112”, la fața locului deplasându-se un echipaj al Serviciului de Ambulanță și un echipaj de poliție.

Medicii de pe ambulanță au preluat victima, care era în stop cardio-respirator și cu hemoragie internă și au transportat-o, efectuând manevrele de resuscitare, la Spitalul din Târgu-Neamț, unde s-a constatat decesul.

Din Spitalul din Târgu-Neamț a fost preluată și transportată la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei și stabilirea cu exactitate a decesului.

„Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.” – ne-a declarat Georgiana Moșu, IPJ Neamț.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentFestivalul ,,Turn Folk Piatra-Neamț”, în martie 2019
Articolul următorReținuți pentru pornografie infantilă prin sisteme informatice, viol şi agresiune sexuală