Antrenorul de arte martiale din Timisoara, Dan Ioan Parvan, suspectat ca a violat doua fetite in varsta de noua si zece ani, a fost arestat preventiv, in Timisoara, miercuri, 19 septembrie 2012. ADRIAN PICLISAN / MEDIAFAX FOTO

O femeie în vârstă de 49 de ani, din Roznov, a fost bătută, violată și jefuită de un tânăr de 26 de ani, din aceeași localitate. Fapta a avut loc în seara de 20 mai, pe malul râului Bistrița.

Femeia se ducea spre casă când a fost acostată de tânăr care i-a propus să întrețină relații sexuale. Victima l-a refuzat, moment în care individul a lovit-o cu pumnul în fața după care a violat-o. Apoi, tânărul i-a furat sacoșa și a plecat.

Femeia a anuțat Poliția iar individul a fost reținut. Ulterior, Judecătoria Piatra-Neamț a dispus arestarea preventivă a acestuia.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului F. R. V., (…) pentru comiterea infracţiunilor de viol (…) şi de furt calificat (…) pentru o perioadă de 30 zile, începând cu data de 22.05.2019 şi până la data 20.06.2019, inclusiv.”– notează decizia instanței

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentVulpițele Galbene la doi pași de Liga 1
Articolul următorCâte 5 ani de închisoare cu executare pentru 3 bătăuși din Neamț