Asociația Club Sportiv Ecvestru „Costache Lupu“, în parteneriat cu Biblioteca Județeană „G.T. Kirileanu“ Neamț, organizează Festivalul Mărțișorului. Manifestarea cultural-artistică și sportivă va avea loc pe data de 19 martie 2023, începând cu ora 11:00, în Baza Hipică „Virgil Bărbuceanu“ Piatra Neamț și este închinată celor mai sensibile și fermecătoare ființe – femeile, pe care le sărbătorim cu dragoste și emoție în luna martie, odată cu sosirea primăverii.

După salutul prof. Mihaela Mereuță, managerul Bibliotecii Județene „G.T. Kirileanu“ Neamț, al reprezentanților administrației publice locale și județene, precum și al prof. Costache Lupu, președintele ACSE, programul va continua cu festivitatea de deschidere oficială a anului competițional ecvestru 2023, urmată de recitalul de muzică și poezie „Viori aprinse, femeile“, susținut de Radu Costin, Mihai Sava, Gelu Cracană și Costache Lupu, cu participarea Grupului folk Eu cred, compus din Elena Ropotoaia, Cosmin Caia, Marius Coșerariu, Ionuț Coșerariu, Matei Mihăilă și Ionuț Stoian.

Vor urma exerciții demonstrative de călărie ale cursanților Școlii de Echitație, coordonați de instructorii Anca Onțanu și Codruț Onțanu și examenul de absolvire a Școlii de Echitație (proba practică) susținut de elevii promoției 2022-223.

Publicul participant va putea urmări în continuare concursul de sărituri peste obstacole oferit de echipa reprezentativă a clubului ecvestru, alcătuită din sportivii Diana Aprofirei, Adelina Berariu, Teodora Radu, Teodora Cojocariu, Gabriela Prejvara, Andrei Boghean, Codruț Onțanu și antrenorul Lucian Aprofirei.

Finalul va aparține festivității de premiere, care va fi onorată de reprezentanți ai administrației publice locale și județene, de membrii structurilor de conducere ale ACSE „Costache Lupu“.

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentPerioadele de depunere pe apelurile privind echipamentele digitale și laboratoarele inteligente pentru unitățile de învățământ au fost prelungite!
Articolul următorJAFUL din Tulcea. MEGA-frauda cu fonduri europene: 1,2 miliarde de euro pentru Deltă, DETURNATE – Documente-bombă