Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul IPJ Neamț au acționat pe raza municipiului Piatra Neamț în vederea creșterii gradului de siguranță al cetățeanului.

Au fost verificate 5 unități economice și s-au aplicat 3 sancțiuni contravenționale în valoare de 1.500 de lei.

Ieri, 30 iunie, polițiștii au acționat pe linia protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite și a respectării obligației agenților economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, amplasate provizoriu pe raza municipiului Piatra Neamț.

Astfel, polițiștii au efectuat 5 controale la operatorii economici, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 3 sancțiuni contravenționale, dintre care 2 la OUG 28/1999 și una la Legea 12/1990.

De asemenea, polițiștii au ridicat, în vederea confiscării, 425 de lei, sumă susceptibilă a proveni din activități comerciale ilicite.

Valoarea totală a sancțiunilor aplicate este de 1.500 de lei.

Activitățile polițiștilor pe linia protejării populației împotriva unor activități de producție, comerț sau prestări de servicii ilicite vor continua și în perioada următoare, în vederea asigurării unui climat de ordine și siguranță publică.

SURSĂfoto: arhivă
Articolul precedentVacanțe Muzicale – Programul zilei de 2 iulie
Articolul următorCod galben de instabilitate atmosferică accentuată în Neamț