Toți cei care sunt persone fizice, juridice, care au calitate de împrumutat beneficiază de amânarea ratelor la bănci, la socilicitarea acestora.

Se suspendă pentru o perioadă de până la nouă luni, dar nu mai târziu de 31.12.2020.

Poate vor fi persoane care vor să suspende plata ratelor pe o lună, două, trei, le-am oferit această flexibilitate.

Știu că era o solicitare în spațiul public referitor la dobânzi. La art. 4 am stipulat că ele se vor adăuga creditului, dar se reeșalonează pe toată perioada creditului, deci nu va fi un efort financiar imediat.

Solicitarea se face cel mai târziu la încetarea stării de urgență pe teritoriul României. Se aplică persoanelor ale căror persoane au fost afectate direct sau indirect de criza coronavirus.

Nu este o dublă plată. Nu toți cetățenii își vor reveni imediat, așa că statul va plăti această dobândă, ne asigurăm că cetățenii nu vor avea probleme cu plata ratelor”,  explicat Florin Cîțu.

Citește ordonanța de urgență AICI

Articolul precedentPacientă decedată ieri la spitalul din Piatra-Neamț, confirmată pozitiv cu COVID-19, astăzi. În urmă cu o săptămână s-a întâlnit cu o rudă venită din Spania
Articolul următorEmisiunea „Legile puterii” revine la Realitatea PLUS. Mădălina Dobrovolschi, față în față cu cei mai puternici oameni în stat