Joi, 04.07.2019, la ora 14:13, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o casă și un adăpost de animale din comuna Moldoveni, sat Moldoveni.

La locul indicat s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari de la Detașamentul de Pompieri Român cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD încadrate cu 9 subofițeri, precum și o autospecială de lucru cu apă și spumă de la SVSU Moldoveni, încadrata cu 1 angajat.

Ajunse la fața locului, forțele de intervenție au localizat incendiul care se manifesta la acoperișul unei case și la o anexă și acesta a fost lichidat.

Au ars la o casă P+1 în construcție acoperișul cu structura din lemn, astereala din lemn și învelitoare din tablă pe o suprafață de 60 mp, elemente de tâmplărie din PVC depozitate în casă, 2 mc polistiren depozitat în casă, adăpost animale cu pod pe structura metalică și elemente de compartimentare din lemn de aprox 60 și aprox 5 tone furaje.

Cauza probabilă, folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

SURSĂFOTO: ISU Neamț
Articolul precedentIncendiu violent la o locuință din Poiana Teiului
Articolul următorNoul traseu de transport local Roman, în consultare publică