Mijlocașul echipei CSM Ceahlăul Piatra Neamț, Franck M’Barga, a devenit unul dintre cei mai apreciați jucători în urma meciurilor de până acum din campionat și din Cupa României. Fotbalist trecut prin campionate ca cele din Germania, Turcia, Bulgaria, Grecia sau Cipru, francezul de origine cameruneză are încredere în tot ceea ce se întâmplă în prezent la echipă și consider că promovarea este un obiectiv realizabil.

”Este o atmosferă foarte bună după acea victorie cu 4-0 din etapa trecută. Antrenorul ne-a spus atunci despre adversar ce trebuia să știm și cum joacă și că trebuie să fim foarte serioși, iar noi am făcut lucruri foarte bune în prima repriză pentru ca în a doua să jucăm mai relaxați. Am mare încredere în echipă din toate punctele de vedere și în toată lumea din jurul nostru, conducere și antrenori. Noul antrenor a adus ceva nou la echipă, a schimbat mentalitatea jucătorilor atât la jocuri, cât și la antrenamente.

Avem o echipă bună pentru a promova, dar trebuie să ne concentrăm la fiecare joc în parte.

Să luăm totul pas cu pas, meci cu meci, nu să ne impunem acel obiectiv mare, promovarea, și să punem presiune pe noi. Sunt sigur că până în iarnă vom avea rezultate bune. Personal, despre adversar nu știm multe. Dar, cum am zis și mai înainte, noi trebuie să ne concentrăm pe jocul nostru nu pe al adversarului. Noi trebuie să ne îmbunătățim jocul nostru și pentru că este un meci în deaplasare, trebuie să ne întoarcem acasă cu un rezultat pozitiv”, a declarat Franck M’Barga, CSM Ceahăul Piatra-Neamț.